About

Enkele woorden over mij, en het ontstaan van Taalmeisje.

Wat kan ik voor je doen?

Wil jij als ondernemer jouw zaken goed geregeld hebben op het gebied van communicatie? Of specifieker: een bloeiend bedrijf neerzetten door middel van effectieve copywriting en een succesvolle social media strategie?

Met mijn diensten help ik lokale en internationale ondernemers en bedrijven bij het versterken van hun merk, door creatieve, professionele communicatie. Taal is mijn tool om verhalenvertellers te verbinden met zoekers naar waarheid in het (zaken)leven. Zo zijn we samen op weg naar een rijk(er) leven.

Stel je vraag.

Ontdek het antwoord. 

Samen naar jouw doel. 

Community management
Social media strategie
Content Creation
Copywriting

Skills

Als mens doe je zaken met mensen, niet met een bedrijf. Hierbij dus allereerst in alle eerlijke bescheidenheid ‘wie ik ben’ door ‘wat ik doe’:

  • Oprecht – Heldere communicatie staat met stip bovenaan. Ik ben open, eerlijk en altijd bereid naar verschillende kanten van een verhaal te kijken en te luisteren.
  • Strategisch – Goed in staat te focussen op dat wat op korte termijn nodig, maar op lange termijn belangrijk is.
  • Gedreven – Energiek en enthousiast zal ik ergens instappen, maar ik zal dit ook tot het einde toe vasthouden, anders is het een klus die in mijn ogen voor een ander is weggelegd.
  • Betrouwbaar – Omdat integriteit voor mij persoonlijk een belangrijke waarde is, en ik me betrokken en verantwoordelijk voel voor wat ik doe, zal ik te allen tijde doen wat ik zeg en zeggen wat ik doe.

Hoe ik (meestal) werk

Wat voor mij werkt, hoeft niet voor iedereen te werken. Zo werk ik graag met een fixed price, omdat iedereen dan weet waar hij of zij aan toe is. Maar misschien heb jij wel heel andere voorkeuren. Ik sta altijd open voor suggesties.

In ieder geval geloof ik in de kracht samen-doen. Als copywriter / content strateeg bied ik je aan om in open samenwerking je zakelijke vraagstukken en problemen op te lossen.

Natuurlijk maken we eerst een afspraak om te bekijken of ik jou kan helpen bij het nemen van de juiste, winstgevende actiestappen voor het opbouwen van een betrokken (online) publiek.

Wat anderen zeggen:

“Dorien is doortastend en professioneel. Ze houdt overzicht bij projecten, denkt mee qua bedrijfsstrategie en kijkt altijd minimaal 5 stappen verder vooruit. Ze houdt ons bovendien accountable op onze plannen. Ik kan zeer goed met haar samenwerken.”

“Bevlogen vrouw met groot hart en energie in het meekijken wat je nodig hebt. Do heeft de gave de ander op enthousiaste wijze te betrekken, dat is erg inspirerend. We hebben op verschillende manieren samengewerkt. Vooral in marketing, social media en aanbrengen van structuur/goede opbouw was ze aanvullend.”

“Het is heel prettig samenwerken met Do. Ze is doelgericht, ze weet wat ze wil en kan dit ook goed uitleggen. Bovendien is ze geïnteresseerd in de (technische) achtergrond, om inzicht te krijgen in eventuele verbeteringen. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking!”

“Omdat Do een heldere visie heeft die aansluit bij die van mij, werk ik graag met haar samen. Daarnaast ben ik enthousiast over haar manier van schrijven. Ze denkt fijn mee en kan haar inzichten helder en duidelijk communiceren.”

“Ik kijk zeer tevreden terug op een prettige samenwerking, waarin alles altijd snel duidelijk en open was. Ik werk graag samen met Dorien vanwege haar kennis en enthousiasme, duidelijkheid en creativiteit.”

“We hebben meerdere keren met Do samengewerkt omdat ze een betrouwbare freelancer is. Do is een enthousiaste, gezellige, fijne en betrouwbare collega! Ik kijk met een glimlach terug op onze samenwerking.”

“Schrijven is niet mijn sterke kant. Dus schakel ik Do in, omdat ze schrijft in een stijl die bij mij past. Over onze samenwerking ben ik zeer tevreden. Het is altijd weer prettig en top!”

“Dorien werkt goed en gestructureerd. Ze weet wat ze doet en waar ze mee bezig is! Talent. Ook heeft ze een goed luisterend oor, en er is altijd ruimte voor eigen input. Heel fijn om mee te werken!”

“Omdat mijn Nederlands niet het beste is, heb ik Do naar mijn website teksten laten kijken. Helemaal fijn, ik ben erg blij met de teksten. Ook de samenwerking met Do waardeer ik erg goed.”

“In een paar woorden? Gezellig, opbouwend en betrouwbaar. Haar enthousiasme is heerlijk! Ik kijk zeer tevreden terug op een goede, en vooral leuke samenwerking.”

“Ik werk graag met Do vanwege haar visie en professionaliteit. Ze heeft de juiste energie en rust en neemt daardoor alle tijd om te kijken welke ‘werkwijze’ bij je past waardoor er de beste resultaten behaald worden. In een paar woorden? Geslaagd – dankbaarheid – resultaten – kwaliteit.”

“Echt een super ervaring met de totstandkoming van mijn website teksten! Do werkt geduldig, volhardend, serieus en ze is een goede vertaler van een vaag verhaal naar een vlotte tekst. Bovendien heeft ze me met haar energieke, stralende enthousiasme, mega veel energie gegeven!”

“Ik zat vol ideeën, maar het op de juiste manier schrijven vond ik lastig. Do is to the point en kan het short and simple houden. Ze weet met haar (fijne) directheid het juiste eruit te halen en dat gaf mij enorm veel inspiratie en energie!”

“Dorien heeft een verfrissende creatieve kijk, is betrouwbaar en grondig in haar werk. Onze samenwerking verliep goed door onze heldere communicatie met elkaar en Do haar anticipatie op wijzigingen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat; ze heeft mooie input afgeleverd waar we nog steeds veel profijt van hebben.”

“Dorien werkt oplossingsgericht en is heel professioneel, maar dat maakt het er niet ongezelliger op! Ik kijk positief terug op onze samenwerking en hoop dat we nog eens de kans krijgen samen te werken. Ik raad Dorien zeker aan. Ze past zich snel aan en weet precies wat haar klanten nodig hebben.”

“Ik had wat professionele hulp nodig bij de laatste loodjes van mijn website. Het was een korte samenwerking, maar deze verliep goed en vlot. Do is erg enthousiast en ik zou haar zeker aanbevelen!”